logo3

У ДОЛИНИ ПОКРАЈ ЛИМА ВАСОЈЕВКА СВАКА ФИНА - АКТУЕЛНА МИС ЦРНЕ ГОРЕ НАТАЛИЈА ЛАБОВИЋ -

У ДОЛИНИ ПОКРАЈ ЛИМА ВАСОЈЕВКА СВАКА ФИНА

АКТУЕЛНА МИС ЦРНЕ ГОРЕ НАТАЛИЈА ЛАБОВИЋ - АМБАСАДОР ЉЕПОТЕ ЦРНЕ ГОРЕ У СВИЈЕТУ

ЗБОГ БАКЕ ЗАВОЉЕЛА ЧАК И ГУСЛЕ

Актуелна Мис Црне Горе за 2020-2021. годину Наталија Лабовић очекивала је побједу на избору за најљепшу Црногорку. Задовољна је што је управо ова ласкава титуле додијељена њој и обећала да ће дати све од себе да земљу поријекла представи у најбољем могућем свјетлу.

– Бити званична мис је велика част, задовољство и одговорност. Мис мора бити образована, достојанствена, одговорна, васпитана, талентована, хумана јер као таква она је узор многим ђевојкама. Представљаћу Црну Гору на најбољи начин јер бити мис значи бити амбасадор љепоте своје земље у свијету– казала је Николина.

На кастинг се, како открива, пријавила спонатано и надала се најбољем, што је и дочекала.

– Кастинг је био прво онлајн, а затим у мањим групама у једном хотелу у Подгорици, наравно због актуелне пандемије уз поштовање мјера, а онда је проглашење услиједило у студију јавног сервиса. Нисам имала трему, надала сам се и очекивала сам побједу. Поред физичког изгледа на разговору сам показала колико сам везана за Црну Гору, колико је битно да љепотица буде образована, а жири је био пријатно изненађен чињеницом да говорим девет језика – казала је Наталија.

Ускоро је очекују припреме за свјетско такмичење које ће бити одржано у новембру на Тајланду.

– Желим да представим нашу историју, културу, природне љепоте, традицију, и фолклор. Трудићу се да све такмичарке упознам са љепотама наше земље и позовем их да дођу и уживају у природним љепотама и гостопримству Црногораца. Уз себе имам тим агенције Мис Монте на челу са Весном Југовић који раде на мојим припремама за одлазак – рекла је Лабовић.

Актуелна мисица је полиглота и бави се преводилачким послом, и даље не одустаје од језика. Тренутно учи арапски, а жеља јој је да савлада кинески.

– Поред српског говорим њемачки, енглески, француски, шпански, италијански, португалски, руски, турски и тренутно учим арапски језик – открила је мисица.

Поред језика ужива у путовањима, а слободно вријеме користи да што више проведе са својом породицом. Иако је рођена у Њемачкој, њени баба и деда су у Беранама и они су учинили да Наталија научи све о свом поријеклу и земљи одакле су њени преци, да упозна Беране и да му се стално враћа.

– Цијеним сваки секунд проведен са баком и деком. Они ме увесељавају, усрећују и увијек измаме осмјех на лице. Захваљујући њима доста сам научила о мом поријеклу. Богата сам јер имам њих. Моја бака је некако најважнија личност у мом животу и она ме је толико везала за нашу дивну Црну Гору. Иако сам рођена у Њемачкој, свим срцем сам цијелог живота везана за Црну Гору. Волим наш црногорски менталитет, нашу храну, културу, природу, музику чак и гусле– открила је Николина.

А.Ш.

Слика може припадати 1 особа, стоји и у затвореном