logo3

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА : ПОДЈЕЛОМ НАМЈЕРНИЦА ПЕНЗИОНЕРИМА У БЕРАНАМА ВРШЕНА ДИСКРИМИНАЦИЈА ПО НАЦИОНАЛНОЈ ОСНОВИ И ПАРТИЈСКОЈ ПРИПАДНОСТИ

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА :

ПОДЈЕЛОМ НАМЈЕРНИЦА ПЕНЗИОНЕРИМА У БЕРАНАМА ВРШЕНА ДИСКРИМИНАЦИЈА ПО НАЦИОНАЛНОЈ ОСНОВИ И ПАРТИЈСКОЈ ПРИПАДНОСТИ

Српска народна одбрана Васојевића и Лимске долине, најоштрије осуђује невиђену дискриминацију по националној основи од стране такозваног предсједника Црне Горе Мила Ђукановића и његових тајкуна, који су дијелили некакву помоћ у протеклих дана пензионерима у Беранама .

Први смо који смо осудили његов долазак у Беране и истакли,стару крилатицу: ''чувате се Данајаца и када вам дарове доносе''. Наша надања су се обистинила и пружање руку пријатељства такозваном предсједнику Милу Ђукановићу од стране општинске власти и Удружења пензионера Берана, били су чист промашај и давање легитимитета његовој партијској посјети Беранама.

Зато убудуће Мила Ђукановића и његове министере у Беранама не треба више никада дочекивати, јер су безброј пута доказали да су им обећања празна или су им намјере лоше и политиканске, што се и овога пута и потвдило. Подјела намирница по националној основи и партијској припадности дијељени су са списковима из Централног комитета КПЦГ (читај предсједништва ДПС-а) и ту мјеста није било за Србе пензионере,јер Срби по тим списковима не треба да имају хране и хигијене, него треба да живе само миљеници режима и становници који прихватају поданичку политику режима.

Мрежа српских невладиних организација који дјелују под именом ''Српска народна одбрана Васојевића и Лимске долине'', тражи од међународних хуманитарних организација,Европске уније и других држава Европе да се помоћ у Црној Гори и Беранама барем у вријеме пандемије ''корона вируса'' подијели и Србима јер, су и они народ који живи у Црној Гори.

Срби су очигледно поред дискриминације у запошљавању од стране режима дискриминисани и у томе да добију помоћ у храни и хигијени што говори да под режимом Мила Ђукановића, ми Срби немамо никаква права и доживљавамао разна понижења и дискриминације, јер немамо право на рад, животну егзистенцију,немамо право да исповиједамо своју вјеру,на дјелу је прогон Српске православне цркве,нама је забрањено да говоримо српски језик и да пишемо на ћириличном писму,...једноставно немамо никаква права у држави Црној Гори, коју су наши преци вјековима стварали.-каже се на крају саопштења којег је потписао Горан Киковић,потпредсједник СО Беране и предсједник Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине.

Фотографија корисника Горан С. Киковић

Фотографија корисника Горан С. Киковић