logo3

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА ВАСОЈЕВИЋА :''ЧУВАЈТЕ СЕ ДАНАЈАЦА И КАДА ВАМ ДАРОВЕ ДОНОСЕ!''

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА ВАСОЈЕВИЋА И ЛИМСКЕ ДОЛИНЕ :''ЧУВАЈТЕ СЕ ДАНАЈАЦА И КАДА ВАМ ДАРОВЕ ДОНОСЕ!''

Српска народна одбрана Васојевића и Лимске долине, реагује поводом неосноване посјете такозваног предсједника Црне Горе Беранама.Зато се питамо зашто је Мило Ђукановић, посјетио Беране,јер му је ваљда јасно да нам његова помоћ ни у времену вируса короне није потребна.Мило је опет дошао у Беране са празним обећањима и празном причом, па му зато кажемо ''чувај се данајаца када вам и дарове доносе''.

У том савезу српских невладиних организација, истичу да је Мило, ничим изазван посјетио један здрави српски град, какве су Беране.

Он је како истичу у овом савезу, одавно није добродошао јер, нам је, све уништио и није због стотину разлога више у Беранама ''драг гост''.

Нама нијесу потребни никакви ''вирусолози'' ,да нам у град доносе ''некакве'' здравствене мјере и да нам контролишу наше здравље.Ми смо у Беранама одавно оздравили.

Овај ''извјесни господин'',би требао одавно да зна да су му Беране већ одавно рекле: ''Мило доста је било''.-каже се у саопштењу Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине, чије је саопштење потписао предсједник Горан Киковић.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић