logo3

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА ВАСОЈЕВИЋА ДАЛА ПУНУ ПОДРШКУ УРЕЂИВАЧКОЈ ПОЛИТИЦИ ''ГЛАС ХОЛМИЈЕ''

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА ВАСОЈЕВИЋА ДАЛА ПУНУ ПОДРШКУ УРЕЂИВАЧКОЈ ПОЛИТИЦИ ''ГЛАС ХОЛМИЈЕ''

ГЛАС ХОЛМИЈЕ ДОБИО ПОДРШКУ СНО

Руководство Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине на састанку одржаном 25.јануара 2021.године разговарало је о досадашњој уређивачкој политици часописа и портала ''Глас Холмије'' и њиховом даљем раду.

Једногласно је оцијењено да је досадашња уређивачка политика ових медија  допријенијела великој популарности Глас Холмије у Васојевићима,Црној Гори и Србији. Зато је јединствена порука више удружења која су окупљена око Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине да часопис ''Глас Холмије'' наставља да излази планираном динамиком јер је ова 2021. година много битна за српски народ у Црној Гори.

Овом прилико дата је пуна подршка главном и одговорном уреднику Глас Холмије професору Горану Киковићу,који у тешким условима ради на изласку сваког следећег броја часописа.

Зато ће Глас Холмије бити жестоко подржан од чланица Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине да настави оном политиком коју је спроводио у протеклих 9.година.-истакли су сви чланови руководства Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине.

Слика може да садржи: 4 особе, в том числе Brano Otasevic, Горан С. Киковић и Filip Jovicic, људи стоје

Са лијева надесно: Мило Јоле Цикић Шљакић,потпредсједник СНО, Давид Лалић,потпредсједник СНО,Горан Киковић,главни и одговорни уредник часописа ''Глас Холмије'',предсједник СНО и Миличко Трифуновић,члан предсједништва СНО и предсједник Удружења ратних добровољаца.