logo3

СНП-НСД: Вјерујемо да су поносни грађани Васојевића схватили да гласањем за ДПС и СД гласају за отимање имовине СПЦ

СНП-НСД: Вјерујемо да су поносни грађани Васојевића схватили да гласањем за ДПС и СД гласају за отимање имовине СПЦ

 

  •  

У свом  обраћању приликом предаје изборне листе ДПС-а за предстојеће локалне изборе предсједник општине Андријевица Срђан Машовић показао је сву осионост неодговорног система власти којем припада, саопштено је из коалиције СНП-НСД у Андријевици.

"Хвалећи се резултатима, приписао је ДПС-у и оно мало радова који су урађени средствима свих грађана посредством Дирекције за јавне радове, заборављајући да каже колико се младих људи иселило из Андријевице за вријеме његовог мандата и колико је фабрика отворено откад је ДПС на власти. Узгред је грађанима, а посебно младима обећао и 200 виртуелних радних мјеста у војсци иако касарна у Андријевици није ни почела да се гради", нагласили су из ове коалиције и додали:

"Да поменемо и то да добар дио радних мјеста у администрацији и локалним предузећима није економски одржив у времену кризе која нам је жестоко закуцала на врата. За себе су, а то и сама листа говори, резервисали да се „жртвују“ за мандате, за службена возила, за репрезентацију, трошкове телефона, станове, кладионице, итд".

Из коалиције СНП-НСД Андријевица се надају да ће грађани препознати лажна обећања локалних моћника и схватити да се иза њихових лијепих ријечи крије жеља за влашћу и личним богаћењем. Вјерујемо да су поносни грађани Васојевића схватили да гласањем за ДПС и СД гласају за отимање имовине СПЦ, те за богаћење тајкуна блиских властима у пројектима изградње малих хидроелектрана.

"И на крају да кажемо да предсједника свих грађана Андријевице нема на посланичкој изборној листи ДПС-а. Вјероватно је заузет прављењем неке нове цркве, па је зато своје име уступио коалицији ДПС-СД у Андријевици, јер су се, ваљда, показали као добри ђаци и први кренули у спровођење накарадног Закона о слободи вјероисповјести. Сигурни смо да ће и ово бити додатни разлог да им масовно окрену леђа", закључили су из коалиције.