logo3

РЕДАКЦИЈА И ИЗДАВАЧКИ САВЈЕТ ''ГЛАС ХОЛМИЈЕ'' У СУСРЕТ ПРАЗНИЦИМА - ''ЈЕДИНИ СРПСКИ ЧАСОПИС НА СЈЕВЕРУ ЦРНЕ ГОРЕ''

РЕДАКЦИЈА И ИЗДАВАЧКИ САВЈЕТ ''ГЛАС ХОЛМИЈЕ'' У СУСРЕТ ПРАЗНИЦИМА - ''ЈЕДИНИ СРПСКИ ЧАСОПИС НА СЈЕВЕРУ ЦРНЕ ГОРЕ''

Поштовани читаоци, Пред вама је већ четрдесет пети број ''Гласа Холмије'',који је током новембра и децембра подијељен и један дио продат читаоцима.

Наш и ваш часопис је прихваћен међу Васојевићима и већ се тражи још један примјерак више. Наравно, за то сте и ви заслужни, поштовани читаоци, јер вашим сугестијама и прилозима утичете на уређивачку политику часописа. Уредништво је успоставило контакт са многим знаменитим ствараоцима који нам шаљу прилоге и сарађују са нама. Сви који су прочитали наш часопис у завичају и у Србији и Црној Гори радо су га прихватили и желе да се међу његовим корицама нађу научни прилози релевантних аутора, којима ће се расвијетљавати многе дилеме у историјском памћењењу Васојевића. Све ово говори да су Васојевићи и други који живе на подручју од ''Ножице до Љешнице'' препознали квалитет и да су ''Глас Холмије'' прихватили као свој завичајни часопис. Добили смо и прве честитке од вас а ево једну издвајамо коју нам је упутила Вида Зимоњић, дјевојачко Вулевић из Београда. Она нам је пожељела Срећан Божић и Нову 2021. годину с најљепшим жељама за даљим напретком. Хвала госпођи Види, као и свима вама пријатељима ''Гласа Холмије''.

Драги читаоци, желимо вам срећан Божић и Српску Нову годину и надолазећи Савиндан са жељом да их славите у здрављу, љубави и слози. Много здравља, дугог живота и сваког берићета!

ПС. Нови 46.број часописа Глас Холмије припремамо за крај јануара или почетак фебруара.

УРЕДНИШТВО И ИЗДАВАЧКИ САВЈЕТ ГЛАС ХОЛМИЈЕ

Издавачи савјет са главним и одговорним уредником са лијева на десно:

Зоран ВУЛЕВИЋ,Миличко ТРИФУНОВИЋ,Горан КИКОВИЋ,Михаило ПЕРОВИЋ и Давид ЛАЛИЋ

                        Главни и одговорни уредник Горан КИКОВИЋ