logo3

РАМУШ ХАРАДИНАЈ: УЗЕЋЕМО ЧАКОР ЦРНОЈ ГОРИ

РАМУШ ХАРАДИНАЈ: УЗЕЋЕМО ЧАКОР ЦРНОЈ ГОРИ

 

Премијер тзв. Косова * у оставци и ратни злочинац Рамуш Харадинај, боравио је минулих дана међу Албанцима у Бару, Улцињу, Плаву и Гусињу, гдје је мобилисао сународнике са дуплим (косовским и црногорским) личним документима да на предстојећим парламентарним изборима у јужној српској покрајини гласају за његову Алијансу за будућност Косова.

Овај освједочени терориста и убица српске нејачи, како сазнаје "Космет инфо", састао се са бројним утицајним албанским породицама и локалним првацима у Остросу код Бара, Штоју код Улциња, те Плавским и Гусињским селима.

Тек што се вратио у Метохију, он је подигао прашину опасним порукама на рачун Црне Горе.

Најнепосредије је најавио отимање Чакора од Црне Горе.

Боравећи у Ругови, рубном подручју са Црном Гором, председник Алијансе за будућност Косова је говорећи о разграничењу казао да је било грешака али да је о том питању разговарао са црногорским лидерима и "да ће вероватно у сарадњи с њима бити постигнут договор да се исправе грешке".

"Сада нам се догодило то са границом, као изненађење. Знамо да су историја и прошлост били тешки, желимо да ствари уредимо. Са Чакором је направљена грешка. Схватили су да није у реду и њихова два лидера се не противе да се то поправи. Нећу себи рећи да је нешто тешко док не вратим сваки камен Чакора - казао је Харадинај, отворено претендујући на територију Црне Горе, јер, комплетно подручје Чакора припада овој држави.

Обичан свијет чека став званичне Црне Горе, која је недавно оћутала његову изјаву да су "исправљени сектори у правцу Куле и Чакора, према Црној Гори", али и тврдњу да су се косметски Албанци "са премијером Црне Горе договорили да заједничке комисије треба да почну да раде у оптималном временском року", када је говорио о међи од око 79 километара, која је била утврђена Уставом СФРЈ из 1974.

Терориста Харадинај међутим заборавља да се Црна Гора не граничи са Косметом, већ са Србијом, те да је према јужној покрајини државе Србије заправо административни прелаз а не никаква граница.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић