logo3

ОТАШЕВИЋ И КИКОВИЋ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ '' У ПРКОС ЗАБОРАВУ'' НА КУЛИ ТОДОРА ОД СТАЛАЋА

 

ОТАШЕВИЋ И КИКОВИЋ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ '' У ПРКОС ЗАБОРАВУ'' НА КУЛИ ТОДОРА ОД СТАЛАЋА

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА ВАСОЈЕВИЋА ПОЗВАНА НА МАНИФЕСТАЦИЈУ ''У ПРКОС ЗАБОРАВУ'' НА КУЛИ ТОДОРА ОД СТАЛАЋА

Друштво Полицијских Ратника Републике Србије, у сарадњи са удружењима грађана, „Чувари Мојсињске Свете Горе“ и Удружењем жена „Вилин Дом“ оквиру својих активности, дана 08. 06. 2019. године, код куле у Град Сталаћу, организује догађај, У пркос забораву“ кога је подржало министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и општина Ћићевац. На догађају се очекује окупљање, представника борачких организација витешких дружина, ликовних уметника, разних удружења грађана који негују српску традицију као и других пријатељских организација и заинтересованих грађана. 
Целодневно дружење биће пропраћено културно уметничким програмом, позоришном представом, учествовањем витешких дружина у овиру витешког турнира који ће почети у 13,30 часова. 
У оквиру поменутог догађаја одржађе се и додела признања Косметска Звезда која наша организација додељује сваке године за заслуге из области културе, православне духовности, хуманитарног рада, новинарства, књижевности и безбедности. Додељивање признања, почеће у 18 часова.
У 10.30 часова у сали Скупштине општине Ћићевац биће одржана оснивачка Скупштина, Народне Спасилачке Гарде, која ће деловати на територији целе Србије. Уколико сте заинтересовани за рад скупштине јавите нам да Вам пошаљемо предлог статута.

Позивамо да Ваша делегација узме учешће у овом догађају.

Председник 
Славољуб Љубисављевић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић