logo3

КИКОВИЋ: ''ЈЕДИНИ ФУНКЦИЈУ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СО БЕРАНЕ ОБАВЉАМ ВОЛОНТЕРСКИ''

РЕАГОВАЊЕ ГОРАНА КИКОВИЋА, ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СО БЕРАНЕ НА ИЗМИШЉОТИНЕ И УВРЕДЕ ИЗ ДПС-А

ЈЕДИНИ ФУНКЦИЈУ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СО БЕРАНЕ ОБАВЉАМ ВОЛОНТЕРСКИ

Јуче 19.априла 2019. су се као и много пута досада ''гласнули'' из ДПС-а и осули паљбу на коалицију ''Здраво Беране'' и мене лично', износећи лажи да сам се оперисао и да уцјенама желим да добијем функцију. Лаж су и једно и друго, лаж је све што ова дружина ДПС-а износи у виду некаквог непотписаног саопштења за јавност. 
Нити тражим функцију, напротив, ње сам се лагано одрекао и нијесам плакао као што су неки радили. А једини сам који позицију потпредсједника СО Беране обављам волонтерски. Што значи да за ту позицију не примам ни цента, сем наравно одборничке надокнаде од 100 евра, значи да тренутно ја и моја породица живимо од 100 евра одборничке надокнаде.
За разлику од вас који сте се добро наплатили и који сте запослили све од тетке до ујне и стрине и имате милионе и милијарде као ваш ''краљ Мило''. 
Ја већ од 24. Марта 2019. нијесам у радном односу и тренутно ни цента не примам по том основу иако имам породицу, па ваљда и моја дјеца имају право на живот. Неки би хтјели да ја немам право на живот и на рад, да ме протјерају са вјековних огњишта, јер им сметам као поштен човјек и Србин, или да ме прогласе материјалистом. Мене, који на моје име у 43. години живота немам ни метра некретнина, али хвала Богу имам здраву породицу која је највеће богаство.
Кроз мој посао од 2002. године до данас остајао сам неколика пута без посла захваљујући управо анти- људској политици ДПС-а. И ако сам дипломирани професор историје радио сам и као учитељ и као наставник без пуне норме али се никад нисам продао поданичкој дружини из ДПС-а. Али сам се остварио у својој каријери јер, сам написао осам књига које су високо оцијенили многи реномирани доктори историјских наука. Један сам од ријетких грађана Берана који сам добио почаст да будем почасни грађанин двије општине у Србији и то Нове Црње и Ћићевца са чим се посебно поносим. Зато сиктер од мене бандо!

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић