logo3

КИКОВИЋ И ОТАШЕВИЋ У БЕОГРАДУ ГОСТИ УГЛЕДНОГ ДИПЛОМАТЕ МАРГИТЕ ЛАЛИЋ ТЕРЗИЋ

 ГОРАН КИКОВИЋ И БРАНИСЛАВ ОТАШЕВИЋ У БЕОГРАДУ ГОСТИ УГЛЕДНОГ ЈУГОСЛОВЕНСКОГ И СРПСКОГ ДИПЛОМАТЕ МАРГИТЕ ЛАЛИЋ ТЕРЗИЋ, КЋЕРКЕ ДР РАДОВАНА ЛАЛИЋА, ЧИЈЕ ИМЕ НОСИ БИБЛИОТЕКА У БЕРАНАМА

Предсједник Српске народне одбране Васојевића и лимске долине историчар Горан Киковић и секретар Српске народне одбране Васојевића и лимске долине књижевник Бранислав Оташевић, паосјетили су у Београду угледног југословенског и српског дипломату Маргиту Лалић Терзић, кћерку чувеног др Радована Лалића, чије име носи народна библиотека у Беранама. Они су том приликом добили на поклон вриједне књиге од породице Лалић. 
Они  су том приликом  евоцирали успомене на интелектуалну борбу др Радована Лалића за правду и истину око очувања Његошеве капеле на Ловћену, која је овјековечена у књизи ''Сумрак Ловћена''. Ову вриједну књигу је овом приликом Маргита  поклонила историчару Горану Киковићу, који се како је истакла том приликом бори за Његошевску Црну Гору и праве и исконске вриједности Васојевићког племена одакле и потиче др Радован Лалић.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић