logo3

КИКОВИЋ И ЛАЛИЋ БИЛИ ГОСТИ ОПШТИНЕ ЋИЋЕВАЦ У СРБИЈИ

КИКОВИЋ И ЛАЛИЋ БИЛИ ГОСТИ ОПШТИНЕ ЋИЋЕВАЦ У СРБИЈИ

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА У ЋИЋЕВЦУ УВИЈЕК ДРАГ ГОСТ

Почасни грађанин Ћићевца Горан Киковић, потпредсједник СО Беране и предсједник Српске Народне Одбране Васојевића и Лимске долине и Давид Лалић, потпредсједник Српске Народне Одбране Васојевића и Лимске долине, потпредсједник Удружења ратних добровољаца 1912 – 1918., њихових потомака и поштовалаца општинске организације Андријевица и секретар Удружења српских књижевника у отаџбини и расијању-Андријевица,боравили су у општини Ћићевац у Расинском округу Република Србија 22. Марата 2019. На 10. Јубиларном међународном Младеначком Сабору на позив предсједника Општине Ћићевац Златана Кркића.
Кркић је отворио 10. Јубиларни међународни Младеначки Сабор и истакао да је почаствован присуством како грађана Ћићевца тако и гостију из Словеније, Републике Српске, Црне Горе и Македоније, које је овом приликом поздравио.

Наша делегација је била један од учесника 10. Међународног младеначког сабора, који организују Општина Ћићевац и Народна библиотека ''Ћићевац'', на коме је 40 младенаца који су се вјенчали током прошле и ове године са територије Ћићевца, добило поклоне. Међу гостима поред делегација општина из Србије, манифестацији су присуствовале делегације из више земаља. На Тргу младих у Ћићевцу одржан је 10.јубиларни међународни младеначки сабор „Младенци 2019.“. Кроз ову јединствену манифестацију у Србији претходних 9 година дарове је примило 360 младенаца, а данас је 37 младенаца, који су вјенчани у општини Ћићевац, добило поклоне које је обезбиједила наша општина, рекао је предсједник Златан Кркић.

На симболичан начин славимо породицу у циљу поспешивања наталитета истакао је Кркић. У оквиру сабора приређен је културно умјетнички програм наступом бројних друштава, изложба са стандовима народне радиности, а на платоу Економско – трговинске школе отворена је међународна етно кухиња.
Горан Киковић је у обраћању учесницима манифестације, пренио братске поздраве из Васојевића и пожелио младенцима пуно љубави, слоге и заједништва истакавши да је овај сабор и општина на челу са предсједником Кркићем дала предност животу и рађању, односно будућности.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић