logo3

ДРАГОСЛАВ ШЋЕКИЋ И ЖЕЉКО ЋУЛАФИЋ ПОРУЧИЛИ -ВАСОЈЕВИЋИ СЕ НЕ СМИЈУ ДИЈЕЛИТИ

 

Vasojevići se ne smiju dijeliti

Ћулафић и Шћекић - Фото: Д.Ј.

 ДРАГОСЛАВ ШЋЕКИЋ И ЖЕЉКО ЋУЛАФИЋ ПОРУЧИЛИ -ВАСОЈЕВИЋИ СЕ НЕ СМИЈУ ДИЈЕЛИТИ
 

Шћекић је новом предсједнику општине Андријевица Жељку Ћулафићу, као поклон уручио умјетничку слику, која, како се чуло, има посебну симболику за читави крајПредсједник општине Беране Драгослав Шћекић са сарадницима, начелницима Службе заштите и спашавања и Службе за унутрашњу ревизију Тихомиром Богавцем и Драганом Прашчевић, састао са предсједником општине Андријевица Жељком Ћулафићем и потпредсједником Веском Ракетићем. Први човјек беранске општине честитао је колеги из Андријевице на избору за предсједника општине, као и на оствареном успјеху на минулим локалним и парламентарним изборима. На састанку је разговарано о успостављању што боље сарадње ове двије општине које су некада биле једна.

-Никада се више не смије дозволити да се Васојевићи дијеле по било ком основу. Уједно морају се створити бољи услови за живот свих грађана на сјеверу Црне Горе и могућност останка на овим просторима - заједничка је оцјена Шћекића и Ћулафића.

Наглашено је да ће запослени у Општини Беране пружити стручну помоћ андријевичкој локалној управи.

-Сарадња у почетном облику ће се сагледати у оним сегментима гђе треба појачати унутрашње контроле рада служби, а гђе ће интерна ревизија Општине Беране помоћи на спровођењу законских обавеза - казао је Шћекић.

Предсједник Шћекић је новом предсједнику општине Андријевица Жељку Ћулафићу, као поклон уручио умјетничку слику, која, како се чуло, има посебну симболику за читави крај.

Д.Ј.