logo3

ВОЈВОДА МИЛЕТА ПАВИЋЕВИЋ : САМО ВАС ПОСМАТРАМО ШТА ПРИЧАТЕ О НАМА

Фотографија корисника Милета Павићевић

Милета Павићевић

50 мин.

УЈЕДИЊЕНИ РАВНОГОРСКИ ПОКРЕТ свих српских земаља и расејања

Предмет: Реаговање на гостовање др Дарка Трифуновића у емисији "Аргумент"

Само вас посматрамо шта причате о нама 

Синоћно гостовање професора Дарка Трифуновића у емисији "Аргумент" само потврђује да ће РТЦГ и убудуће бити у служби режима и антисрпства, али и да се у Београду, на радост уређивачке политике РТЦГ-а, налази пуно савезника овакве црногорске политике.

Доктор наука о безбједности Дарко Трифуновић је нови мезимац округлих столова и антисрпских телевизија у Црној Гори. У емисији је напао Митрополију црногорско-приморску и Митрополита Амфилохија, оптужујућу их да су "дали уточиште Бранки Милић", али је јасно да се Црква нашла у теми, само зато што је свуда препозната као задњи и неразрушиви бастион аутентичне Црне Горе којом се кроз вјекове поносио сваки Србин на планети.

Из истог разлога Трифуновић је осуо по Амбасади Србије у Подгорици, али и све Србе у Црној Гори који баштине националне вриједности, посебно оне који поштују дјело Драгослава Драже Михајловића. Трифуновић је и прије судске одлуке у процесу "Државни удар", већ донио одлуку о кривици свих на које је тужилаштво уперило прстом.

Као човјек који се бави безбједношћу Гост из Београда се ниједном није осврнуо на статус и права својих сународника у Црној Гори, којима су угрожена елементарна људска права, само зато што се национално изјашњавају као и др Трифуновић. Он ниједном ријечју није изразио протест због фалсификовања црногорске историје и културе, нити је указао на ригидност забране уласка у Црну Гору четворици Срба интелектуалаца, на челу са великим Академиком Матијом Бећковићем, сином ових брда.

Трифуновић није први, нити је једини из Београда који долази у Црну Гору да подржава режим Мила Ђукановића. Позивамо надлежне у Србији да поведу рачуна ко им и на какав начин представља државу, посебно какве ставове износе по питањима комплексне црногорске стварности, јер је сарадња са оваквим режимом, доказано антисрпским, директан чин националне издаје.

Као човјек који у континуитету трпи неправду још од Брозовог система и који се цијелог живота бори за права и истину о Србима, дужан сам да подигнем свој глас против оваквог представника Срба и против оваквог уреживачког концепта Јавног сервиса.

С ВЈЕРОМ У БОГА, ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ!

Подгорица, 11.12 2018. за Уједињени равногорски покрет
Војвода Милета Павићевић-Чича, 
Предсједник за Црну Гору