logo3

НИКОЛА АПОСТОЛОВИЋ ''О РОМИМА О ЦИГАНИМА О ХРВАТИМА И ЦРНОГОРЦИМА''

О РОМИМА О ЦИГАНИМА О ХРВАТИМА И ЦРНОГОРЦИМА
Пише Никола Апостоловић

Роми су национална мањина у свим државама света. Тамнопути су и по правилу имају осећај за ритам те су одлични музичари, играчи, певачи и боксери до полувелтер категорије. Некада су били ковачи, бавили су се производњом кашика (кашикари) а први су почели да се баве прорицањем судбине и аналитиком друштвено политичких дешавања. Када их поштујеш поштују и они тебе. Припадници су свих верских заједница и нису конзервативни по питању религије.
Цигани су морално неоптерећени појединци. Себи дозвољавају све оно што им је на корист. Крађа, злоупотреба, пљачка и проневера су им најприхватљивија занимања. Удружују се. У 21. веку су постигли врхунац таквог организовања. Те организације се зову ,,политичке партије'' и служе за пљачку народа и земље где се тренутно налазе. Немају осећај стида и кајања. По изгледу су разнолики. По висини прилагодљиви. Могу да буду нижи од најнижег а виши од најкориснијег. По правилу у оквиру своје групације пуше томпусе и на тај начин испољавају малограђанске и хомосексуалне склоности и потребе. Пију искључиво скупа вина јер их они сами не плаћају а потребна су им да би испрали смрад гузице коју су лизали да би напредовали у оквиру своје организације. Врло их је тешко препознати пре него што сами себе разоткрију. Индикативно је да су то они који су били најгори ученици у основним школама а у зрелим годинама постају доктори наука. То су најгори цигани. Такви су најчешће на позицијама председника нечега, управника нечим и доглавника неком, углавном на функцијама врхунских послушника. Искључиво су у структурама власти. Цигани мрзе и презиру све становнике државе којом владају а највише Роме и моралне грађане. 
Хрвати нису у прошлости знали да су Хрвати. Ишли су у цркве ,,старе вире'' и говорили су језиком који данас не разумеју. Немају претке. Немају очеве те своју државу не називају родном грудом и отаџбином већ по магацинима и домовима за незбринуту децу домовином. У прошлости нису ни имали куће него су се кришом ушуњавали у туђе и одмах почињали да их поткопавају и наносе штету. Врхунски попримају облике који им тог момента обезбеђују благостање. Могу бити Мађари, Немци, Југословени или Италијани. Могу бити и све то одједном. Само не могу бити људи. Човеколикост им онемогућава злочин који су извршили у Јасеновцу, Старој Градишци као и на сваком углу њихових улица, на свим трговима парковима, ривама увалама стадионима. Уопште њихова држава је држава нечовечанских злочина које су извршили суграђани над суграђанима, комшије над комшијама. Убијали су не из самоодбране већ и потребе да задовоље своје бездушје. Убиство је иницијација за преображај човека у Хрвата. Злочин не застарева али се ублажава извињењем и кајањем. Хрвати се поносе злочинима, истичу их и понављају (олуја). Бездушан, слаб и некарактеран народ без снаге за катарзу којом би могуће стекли поштовање светске заједнице. Опстају на рачун српске наивности, српске самодеструкције и српске циганије. Хрвати овакви кави су првенствено су наша брука и срамота.
Црногорци су били Срби који живе у Црној Гори. То име је присвојила једна грана цигана. Та грана је заражена вирусом комунизма а временом је мутирала до непрепознатљивости и показује симптоме који симулирају демократију и евроатланских појава. Најсличнији су исфабрикованој овци Доли. Нит је ован оплодио овцу, нит ју је овца ојагњила а постоји. Створена је неком ђаволском вољом и потребом. Доли црногорци живе искључиво зато што су потребни србијанским циганима. Њихово постојање је доказ изумирања патриотизма у Србији. Да у Србији има Срба у Црној Гори не би било Доли Црногораца. 
О Белгијанцима, Данцима, јамајканцима и Ескимима у следећем обраћању. Поздрав.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић