logo3

ЦРНОГОРСКО-ХЕРЦЕГОВАЧКИ ПОКРЕТ ДЕМАНТИ НА ИНТЕРВЈУ ТРИФКА ЋОРОВИЋА ЗА ГЛАС ХОЛМИЈЕ

ЦРНОГОРСКО-ХЕРЦЕГОВАЧКИ ПОКРЕТ ДЕМАНТИ НА ИНТЕРВЈУ ТРИФКА ЋОРОВИЋА ЗА ГЛАС ХОЛМИЈЕ

Гласу Холмије

Имајући у виду интервју који сте објавили са Трифком Ћоровићем, у којем је дотични изнио гомилу неистина о Црногорско - Херцеговачком покрету, овом приликом достављамо Вам следећи:

 

ДЕМАНТИ

 

Потпуно је нетачно да Црногорско - Херцеговачки Покрет промовише монтенегринске ставове као што је Трифко Ћоровић навео у датом интервју.

Нетачно је и то да никада нисмо осудили Владу Црне Горе за признање лажне државе Косово. Управо то су неки од основних циљева дјеловања нашег Покрета, који је у потпуности српски орјентисан и који чине искључиво национални Срби.

У тексту се такође наводи да су челници нашег Покрета давали бахате, неотесане и неодмјерене изјаве којима су жељели да изазову што већу омразу између Срба из Србије и Срба са простора Црне Горе и Херцеговине.

Црногорско - Херцеговачки покрет промовише племениту идеју јединства и саборности српског народа и овакве примитивне квалификације Трифка Ћоровића стварају лажну слику о подјелама у српском роду.

Црногорско - Херцеговачки покрет чини на хиљаде часних и поштених Срба и нијесу никакви манипулатори, нити маскирани монтенегрини како то наводи Ћоровић.

Портал ''Слободна Херцеговина'' коју уређује Трифко Ћоровић у последње вријеме претежно се бави пласаирањем неистина о Црногорско Херцеговачком Покрету што доводи у сумњу патриотску орјентацију портала ''Слободна Херцеговина''.

Црногорско – Херцеговачки Покрет стоји чврсто на путу промовисања српских ставова и подмукли новинари попут Трифка Ћоровића неће успјети да поколебају Србе Херцеговце и Србе Црногорце у промовисању племените идеје коју заступа Црногорско – Херцеговачки Покрет.

 

У Београду, 9. Јуна 2018. Године.

 

Црногорско – Херцеговачки Покрет