logo3

ЕНГЛЕЗИ И ТИТО

ЕНГЛЕСКА И ТИТО

Фотографија корисника Peticija da se na RTS1 prikaze film: Srbi - Narod koji nestaje

 

Тито је сва упуства добијао од Енглеза, чак и кад је прављен Устав из 1974. године, коме је циљ било цепање и слабљење Србије, упутство је добио од њих. Све то да би, када се буде цепала Југославија, за њих позиција цепања била Устав из 1974. Историчари добро знају колико су нам зла Енглези нанели током Другог светског рата, више је на југу Србије људи побила енглеска авијација, него Немци. Чак и онда када су знали да су се Немци повукли из тих градова. Да не причамо о лажној нади коју су давали Дражи Михајловићу.

Зар мислите да је случајност да данас само енглески архиви знају где је у Београду Дража сахрањен?

Они су издали Дражу и инфилтрирали свог човека – Тита. Тек сада на видело излази истина, а обелоданио ју је прошле године енглески новинар Гај Волтерс, да су Черчил и Енглеска стајали иза спасавања и скривања Анте Павелића након завршетка Другог светског рата. Нормално, уз прећутну сагласност Американаца. Па да ли је онда случајност да у Јасеновцу, стратишту Срба, ни једном у току рата није покушано ослобађање логораша?

Онај ко не верује какви су Енглези према Србима, нека прочита књигу Николе Моравчевића „Албион, Албион“, све ће му бити јасно!

Све ово вам причамо не да бисте мрзели Енглезе, већ само да знате истину и да се чувате непријатеља.

И запамтите:

„Бити непријатељ Енглеза опасно је, али бити њихов савезник – кобно је“!

Као што су Русима подметнули Лењина и Стаљина, тако су нама подметнули Тита. Прави Јосип Броз је човек који је умро у затвору у Загребу, неколико година после пресуде, јер је био осуђен у тзв. Бомбашком процесу 1928. године. Иста особа је замењена, на предлог енглеске тајне службе пољским Јеврејином Јозефом Валтером, обученим да успешно и брзо замени умрлог Јосипа Броза. Све то лично је надгледао Черчил. И такав човек као што је Тито доведен је на овај простор да у народ усади комунизам, разруши веру у Бога и испуни задатке које су му задали моћници и његови ментори Енглези. Сасвим је нормално да смо ми Срби најлошије прошли од свих народа, јер је и он био следбеник Дизраелија. Да је историја скуп фалсификата, чак и када је обична ствар у питању, види се по датуму Титове смрти. Стотине њих који су и данас живи знају да је умро још у фебруару месецу, али је за датум његове смрти одабран 4. мај, највећи празник Илумината.

Многи од вас у ту причу неће поверовати, тек ће време које долази донети неке од истина, али да су такве замене људи и довођење на чело неког народа рађене, а и данас се раде, навешћемо вам још један пример. Када је шаха Резу Пахлавија у Ирану заменио верски вођа Хомеини, који је годинама живео у изгнанству у Паризу, многи који су знали Хомеинија тврдили су да тај човек, који је дошао у Иран, није био прави Хомеини. Један од људи који је страдао у судском процесу и на крају био убијен био је и ирански премијер Амир Ховеида, који је лично познавао Хомеинија и који је изјавио: „Познавао сам га и уверавам вас да је имао само девет прстију. Овај Хомеини је варалица“. Након тога је изведен из суднице и убијен. То је било довољно свима који су знали истину да – ућуте. И тако је Иран кренуо странпутицом која ће се на крају трагично завршити за тај народ. Нажалост, са Хомеинијем се рађа „Муслимански џихад“, зло које ту мирољубиву веру представља као највеће зло човечанства, а америчког слугу у лику Бин Ладена, предводника муслиманског џихада. Али је сценарио вођен од светских моћника и трагично је да у тако великом и моћном народу не постоји снага која би стала томе на пут. А крајњи циљ је заузимање великог нафтног богатства Ирана и стављање народа Ирана у робовласнички однос!

Мржња према хришћанству и уништавање народа који верује у Христа, јесте и судбина Србије. Већ сутра то ће бити Грчка, коју ће разорити унутрашњим немирима, јер су је већ ставили под своју покорност финансијским задужењем, које Грци немају шансе никада да врате. Та мржња је толико велика, да су, када се Други светски рат већ завршио, а Јапанци нудили предају 14. фебруара, Американци „морали“ да баце атомску бомбу 6. августа.

И то, гле случајности, на једина два хришћанска града у Јапану – Хирошиму и Нагасаки. Случајност?