logo3

OТАШЕВИЋ: КИКОВИЋ ЧАСНИМ И ПРЕДАНИМ РАДОМ АФИРМИСАО БЕРАНЕ И ЗАТО ДОБИЈА ЗАСЛУЖНА И ПОЧАСНА ПРИЗНАЊА ОПШТИНА ИЗ СРБИЈЕ

Удружење српских књижевника у отаџбини и расејању за Црну Гору са сједиштем у Андријевици честитало Киковићу

OТАШЕВИЋ: КИКОВИЋ ЧАСНИМ И ПРЕДАНИМ РАДОМ АФИРМИСАО БЕРАНЕ И ЗАТО ДОБИЈА ЗАСЛУЖНА И ПОЧАСНА ПРИЗНАЊА ОПШТИНА ИЗ СРБИЈЕ

Послије Општине Ћићевац у Расинском округу која је крајем јуна додијељена Киковићу , добијањем звања почасног грађанина Општине Нова Црња у Средњобанатском округу историчару Горану Киковићу из Берана за значајно достигнуће и остварење сарадње између Општине Беране и Општине Нова Црња. Овај потез поздрављамо и честитамо му сви из Удружења српских књижевника у отаџбини и расејању из Андријевица. 
Киковић је организатор многих културних догађаја и традиционалних манифестација као што су: ''Савинданске свечаности'', ''Видовданске свечаности'', ''Дани сјећања на српске јунаке и добровољце'' и многе друге које обиљежавају славну прошлост наших предака и афирмишу Српску културну баштину на простору Васојевића и аутор је седам књига о историјском трајању нашег народа.
Колико Киковић кроз свој рад чини за очување свих културно-историјских вриједности Српског народа најбоље говоре признања која је ове године и прошлих година добијао од разних институција и удружење из Русије, Србије, Црне Горе и Републике Српске.

Зато му у своје лично име и у име свих нас његових пријатеља књижевника желим да добије још признања, јер је својим часним и преданим радом афирмисао Беране и зато добија саслужна и почасна признања Општина из Србије.-каже се у саопштењу предсједника Удружење српских књижевника у отаџбини и расејању за Црну Гору са сједиштем у Андријевица књижевника Бранислава Оташевића.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић