logo3

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА У ПОСЈЕТИ СРПСКИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА У Б. ПОЉУ И ПРИЈЕПОЉУ

ДЕЛЕГАЦИЈА СРПСКЕ НАРОДНЕ ОДБРАНЕ ИЗ БЕРАНА БОРАВИЛА ЈЕ 24. ЈАНУАРА 2019. У ПОСЈЕТИ СРПСКОМ КЛУБУ У БИЈЕЛОМ ПОЉУ И ПОТОМ У ПРИЈЕПОЉУ ПРИСУСТВОВАЛА ПРОМОЦИЈИ ЧАСОПИСА ''САВИНДАН'' ,ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ ПОБРАТИМСКА ОРГАНИЗАЦИЈА СА СНО ИЗ БЕРАНА МИЛЕШЕВСКИ КУЛТУРНИ КЛУБ ''СВЕТИ САВА'' ИЗ ПРИЈЕПОЉА.

Делегација СНО у саставу: Горан Киковић,предсједник СНО , Давид Лалић, потпредсједник СНО, Мило Јоле Цикић Шљакић, члан предсједништва СНО и Драгослав Вукићевић, секретар младих Удружења ратних добровољаца 1912-1918.,њихових потомака и поштовалаца Беране, чланице СНО. Посјетили су Српски клуб у Бијелом Пољу на челу са потпредсједником Српског клуба Миљаном Ђукићем и чланом српског клуба и умјетником и пјесником Душком Недовићем , они су са  њима разговарали о сардњи у наредном периоду. 

Потом је делегација у истом саставу присуствовала промоцији часописа ''Савиндан'' у Дому културе у Пријепољу. Они су затим били гости Милешевског културног клуба ''Свети Сава'', на трпези љубави уприличеној у част Светог Саве.

   Пригодне бесједе су одржали домаћин Зоран Малешић, предсједник Милешевског културног клуба ''Свети Сава'' Пријепоље и Горан Киковић, предсједник Српске народне одбране из Берана. Они су истакли значај овакве сарадње која ће бити крунисана 28. јануара 2019. у беранама на свечаностима уприличеним у част првог српског просветитеља Светог Саве.

 

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић