logo3

ПОЧЕО СА РАДОМ САЈТ ГЛАСА ХОЛМИЈЕ

ДАН УОЧИ ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ ПОЧЕО СА РАДОМ САЈТ ЧАСОПИСА ГЛАС ХОЛМИЈЕ

Почео је са радом сајт Глас Холмије и то на адресу glasholmije.rs

тим поводом поздравно слово упутио је члан Издавачког савјета из Београда и потпредсједник Српског удружења ''Ћирилица'' Миодраг Којић.

Члановима издавачког савета и сарадницима часописа "Глас Холмије"

честитам електронско издање Гласа Холмије као још један значајан корак у ширењу истине о српском народу у Црној Гори, Србији и свуда где живимо и трајемо. Ово је прилика да се наш глас још даље и јаче чује, да покажемо да упркос материјалној оскудици у којој су нам наменили да живимо и радимо, сложно и братски можемо корак по корак кренути напред. Уосталом другог но Светосавског и Косовског пута ми немамо.

Зато, браћо и сестре нека нам је срећан почетак електронског сајта "Глас Холмије" као прилика да се окупимо још више и шире. Ово нам даје могућност да позовоме наше сународнике и пријатеље да се прикључе и оне који су далеко да шаљу своје текстове, идеје и предлоге и тако активно подрже идеје на којима смо се окупили. Захваљујем пријатељима из београдске компаније Нормасофт који су учинили све да нам подаре електронску презентацију у најбољем оквиру савремених технологија и тако доказали да границе не постоје у српском културном и духовном простору и да је све још увек у нашим рукама.

Срдачан поздрав из српске престонице

Миодраг Којић