logo3

НИКОЛА АПОСТОЛОВИЋ, КЊИЖЕВНИК И НЕКАДАШЊИ БОКСЕРСКИ АС ИЗ БЕОГРАДА ''ГЛАС ХОЛМИЈЕ''  НУДИ ЧИТАОЦУ РЕЧИ ПОНОСА И РЕЧИ НАДЕ

''ГЛАС ХОЛМИЈЕ''  НУДИ ЧИТАОЦУ РЕЧИ ПОНОСА И РЕЧИ НАДЕ
Време у којем живимо уноси потпуну забуну у мисао сваког нормалног обичног човека који мисли да зна ко је шта је и наравно, чему би требао да тежи.

Оно што је наизглед потпуно јасно данас је ствар трговине, понуде и потражње. Бити Србин је одредница много важније од тога које су ти боје очи или где живиш. Бити Србин је одлика душе И позиција у свету и времену. Одатле се гледа у будућност. Одатле се тумаче митови. Одатле се корача у понос потомства... или клизи у издају самога себе.


''Глас Холмије'' није часопис међу часописима који продају разбибригу, неукус, површност или  лажну лепоту.

''Глас Холмије'' је врхунац мисије како остати и опстати достојанствен у времену када си са сваке стране или издан или занемарен у најмању руку затурен на полици неважних ствари.

Данас, у Срба нема тврђе речи и мисли него што је исписана на страницама Гласа Холмије. Свако слово објављено на тој хартији је гелер који лети у одбрану српства. Греота је значај Гласа Холмије свести на његов утицај међу Васојевићима и на пределе долине Лима. То је свесрпски барјак речи, историје, поезије и филозофије.
Пишем колико знам колико сам талентован и колико могу. Никада се нисам својој речи обрадовао и поносио као кад сам је видео међу корицама неког од бројева ''Гласа Холмије''.
Из душе желим да се захвалим и похвалим уредника Киковића за његово, не залагање, већ жртвовање, како би код удаљених, лењих и заблуделих племеника пробудио искру припадности и жељу да се удружимо у светом циљу Срби за Србе. 
Глас Холмије је путоказ за Србе свих српских земаља. Глас Холмије је потсетник, приручник и катехизис српства. Да је руком исписан на парчету папира истргнутом из школске вежбанке више би вредео но сва сјајна лажљива штампа партија на власти и издајничких агентура. 
Глас Холмије је глас српства и једино он мора да се  чује од Комова, Шекулара, преко Златибора, Авале И Проклетија.
Честитам уреднику и редакцији што им је сваки корак на овој голготи све чвршћи сигурнији и племенитији.