logo3

НЕБОЈША ЈУШКОВИЋ: ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ЈЕДИНСТВА СЕ СА ПОШТОВАЊЕМ СЈЕЋА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА

Данас се навршава 12 година од подлог убиства предсједника Србије и СРЈ у Хагу,Слободана Милошевића?
Када је ријеч о предсједнику Слободану Милошевићу, историја ће му дати оно мјесто које припада храбрим људима, херојима који се жртвују за свој народ и државу за њихово достојанство и слободу.
Он је свој живот, без страха и задршке, посветио том циљу, народу којем је вјеран био и служио,чији је био истински лидер.Такође и народ је њему вјеро­вао и високо цијени ње­го­ву бор­бу и жртву, без об­зи­ра на ла­жи и са­та­ни­за­ци­ју наших вјековних непријетеља.
Како вријеме одмиче Његове ријечи су нам све више упозоравајуће,а никад актуелније у и име наше Слободе и биолошког опстанка.

Треба подсјетити црногорску политичку јавност да на сахрани Слободана Милошебића од црногорских политичара су били само Момир Булатовић,предсједник ЦГ и Владе СРЈ,Зоран Жижић предсједник Владе СРЈ,који је поднио оставку на мјесто премијера,када су Сорошево -Клинтоновски легионари мимо Устава и Закона киднаповали предсједника Милошевића и изручили Хагу,први предсједник ДСЈ и Андрија Мандић,лидер Демократског фронта

Вјечна памјат Слободану Милошевићу

Предсједник ДСЈ