logo3

КИКОВИЋ: БЕРАНЕ ЋЕ ОСТАТИ СЛОБОДНЕ

КИКОВИЋ: БЕРАНЕ ЋЕ ОСТАТИ СЛОБОДНЕ

НАРОД БЕРАНА ПОБИЈЕДИЋЕ ТАРАЗАНА И БОБА ПУЛЕНЕ МИЛА ЂУКАНОВИЋА

Из коалиције Здраво Беране данас су устврдили да се активном покушају прекрајања изборне воље грађана Берана, придружује све више функционера ДПС-а које потпомажу лица са криминалним досијеима. Нагласили су да организоване групе предвођене Тарзаном Милошевићем и Миодрагом Радуновићем разним недозвољним средствима „нападају“ бирачко тијело у мјестима гдје ће се избори поновити  са циљем да се ДПС-у донесе што више гласова.

- Више је него очигледно да се уочи понављања избора на пет бирачких мјеста у Беранама мафија ставила у функцију потреба ДПС-а. Ти мафијаши, под заштитом Тарзана Милошевића и Миодрага Радуновића, свакодневно роваре на терену и на њима својствен начин стављајући бирачима до знања да су толико моћни да могу да им обезбиједе бројне погодности само ако буду послушни. Такође, стављају им до знања да могу и живот да им загорчају ако скрену са линије ДПС-а. Све то прате коруптивне радње и прљави новац која је мафија ставила у оптицај. Но, они заборављају да је народ Берана показао да је јачи од сваке мафије и да ће на поновљеним изборима још убједљивије овјерити пораз ДПС-а – нагласио је предсједник СО Беране Горан Киковић испред коалиције Здраво Беране.

Он је казао да су узалудна настојања Тарзана Милошевића и његових ментора да оживе берански ДПС који, како је навео,  пуца по свим шавовима због неуспјеха на локалним изборима.

-Док су једни у беранском ДПС-у заговарали да изборном утакмицом координирају њихови „интелектуалци“ дотле су други тражили да њихову улогу преузму људи из подземља. Тако је дошло до пуцања ДПС-а и вишестуког обрачуна у тој партији. Тим прије јер је вели новац био у оптицају. На крају се комплетна замисао о изборној побједи ДПС-а претворила у промашену инвестицију. Знајући да мафија не прашта Тарзан Милошевић и његови помоћници су добили задатак да на поновљеним изборима учине све да пораз претворе у побједу иако је то немогуће. Тарзану Милошевићу поручујемо да приземним методама неће успјети да оживи мртваца и да га највјертоватије чека судбина бившег координатора ДПС-а за Беране Светозара Маровића – нагласио је Киковић.

Он увјерава да некадашњи гласачи ДПС-а, увиђајући да су изманипулисани, свакодневно  прилазе коалицији  Здраво Беране.

- Маске полако падају. Бивши гласачи ДПС-а нас свакодневно обавјештавају шта им се све нуди ових дана уочи понављања избора. Они су спремни да убзо проговоре о свим непочинствима активиста ДПС-а. Мислим да се некима послије тога неће писати добро – поручио је Киковић.