logo3

ДУШКО НЕДОВИЋ, ПЈЕСНИК И СЛИКАР ИЗ БИЈЕЛОГ ПОЉА О ЧАСОПИСУ ГЛАС ХОЛМИЈЕ 

ДУШКО НЕДОВИЋ, ПЈЕСНИК И СЛИКАР ИЗ БИЈЕЛОГ ПОЉА О ЧАСОПИСУ ГЛАС ХОЛМИЈЕ 
Глас Холмије''-Упознај истину о својој историји,култури,вјери,нацији,језику,држављанству,о свом народу.О Србима.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

У медијском мраку земље отроване политиком, криминалом, корупцијом, дискриминацијом, бесправљем и још много чим.мраку из којег се коље мржњом сопствени и један те исти народ,сијече коријење дубоко укоријењено,појавио се часопис који истинито и аргументовано,учи овај напаћени и обесправљени народ истини.Истини о себи самима.
Истини коју нико не може порећи.Па ни плаћени Јудиним ситним новцем,разни новопечени,правници,историчари,књижевници,новинари и још многа пискарала овог поквареног режима и система.
Тај културни часопис је,,Глас Холмије''.
Часопис обесправљених Срба.Једини опстао и успјешно дјелује на просторима СРБСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ. Појавио се и заживио највише нахваљујући, првенствено, човјеку, праведнику, борцу, историчару, ерудити, који свом народу никада није окренуо леђа,а посебно својим непријатељима и неистомишљеницима, На свим ,,бојним пољима''.

Својим пером умјесто копља,истином умјесто лажи,миром и љубављу умјесто рата и мржње.

Професору историје Горану Киковићу.Главном уреднику ,промотеру и родоначелнику овог дивљења вриједног часописа.,,Глас Холмије је замијенио тугу у понос,улио наду у боље сјутра и нормалан живот,он је постао свјетло у мраку незнања и запостављености СРБСКОГ РОДА на овим просторима.Треба бити добар познаваоц историје и истине,чврст и непоколебљив да би се нешто овако величанствено остварило.То је успио професор Горан Киковић са овим сјајним часописом и 7 својих књига.Зато хвала ти брате Србине на ,,рађању'' овог часописа за обесправљени СРБСКИ народ.Хвала ти на ,,ГЛАС ХОЛМИЈЕ'' и да вјечно заживи...

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић