logo3

ДЕЛЕГАЦИЈА ИЗ БЕРАНА ПРИСУСТВОВАЛА ДАНУ ПОБРАТИМСКЕ ОПШТИНЕ ЧУКАРИЦА

ПАРЛАМЕНТАРНА ДЕЛЕГАЦИЈА ИЗ БЕРАНА ПРИСУСТВОВАЛА ДАНУ ПОБРАТИМСКЕ ОПШТИНЕ ЧУКАРИЦА

Потпредсједник Скупштине Општине Беране Горан Киковић и одборници СО Беране Јелена Божовић и Богдан Јоксимовић, присуствовали су у београдској општини Чукарица 28.12.2018. године, на дан Општине. Свечаном академијом у Великој сали Културног центра "Чукарица" објележен је Дан општине Чукарица. У препуној сали некадашњег биоскопа ''Шумадија'', општина Чукарица је прославила 107. рођендан у присуству бројних гостију, народних посланика, прдставника Града, градских предузећа, градских општина, одборника Скупштине, представника чукаричких установа, организација, предузећа и удружења, старјешинства чукаричких храмова, гостију из братских општина Беране, Куманово, Будва,..., те Чукаричана, представника јавног и политичког живота.
Предсједник општине Чукарица Срђан Коларић поздравио је присутне госте, честитајући Дан општине и том приликом поздравио и тим сарадника који је у протеклом периоду радио на пројектима уређења општине. Предсједник је подсетио да је година на измаку била успешна. 2019. дочекујемо са новим плановима,рекао је приликом обраћања предсједник Срђан Коларић.
Тардиционално, на Свечаној академији поводом Дана општине, додељена је награда општине Чукарица ''Матија Бан'', која је ове године припала Проф. др сц. мед. Зорану Кривокапићу
Награду му је доделио председник Скупштине Милан Стојић , који је том приликом подсјетио да се награда, названа по угледном писцу, дипломати и ерудити, додељује од 1995. године и да су је добили бројни истакнути појединци и установе.Он је прочитао и биографију доктора Кривокапића. Свечаност је завршена уз богат културно-умјетничко-забавни програм.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић