logo3

ДАВИДОВИЋ: ШЕКУЛАРЦИ ОГОРЧЕНИ ЗБОГ УЧЕСТАЛИХ ПРЕКИДА СТРУЈЕ

ПРЕДСТАВНИЦИ МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ШЕКУЛАР ОГОРЧЕНИ ЗБОГ УЧЕСТАЛИХ ПРЕКИДА СТРУЈЕ

У мраку због дотрајале електромреже

Већина мјештана недавно је била без струје више од седам дана. До прекида струје поново је дошло јуче јер је мокар снијег опет оштетио електро водове, каже Веско Давидовић.

Мјештани Шекулара код Берана изразили су огорчење због учесталих кварова на електро мрежи, наводећи да су у минулом периоду због хаварија на далеководним и нисконапонским водовима данима били у мраку. Истакли су да то само по себи указује да надлежни нијесу предузели одговарајуће мјере како би у зимском периоду обезбиједили адекватно напајање електричном енергијом. Нагласили су да је ово велика опомена и да се ове године морају предузети неопходне мјере на санацији електромреже како опет неби долазило до честих испада и кварова на далековдима и нисконапонској мрежи

-И поред тога што је на подручју Шекулара направљено неколико електрана и што се на сва звона прича да се огромни новац улаже за боље снадбијевање потрошача електричном енергијом, већина мјештана у нашем крају недавно је била без струје више од седам дана. До прекида струје је поново дошло јуче јер је мокар снијег опет оштетио електро водове, и питање је кад ће се ти кварови санирати. То је велика брука и срамота, јер је ово доказ да се надлежни поигравају са мјештанима Шекулара који су принуђени да гледају како дотрајала електромрежа попушта под теретом не тако великог снијега. Зато поново позивамо одговорне у систему диструбуције струје да предузму одговарајуће мјере како се овако нешто више никада не би дешавало – истакао је Веско Давидовић, представник Савјета мјесне заједнице Шекулар.

Д.Ј.

Слика може да садржи: дрво, снег, небо, биљка, на отвореном и природа