logo3

Драгослав Вукићевић, предсједник младих „Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине“, пита се шта заправо грађани данас да славе.

Васојевићи игнорисали државни празник: Славила три аутомобила са шест застава!

 

Прослава Дана независности у Беранама данас се прослављала са три аутомобила и шест застава нове Црне Горе. Све се то дешавало у пратњи полицијског возила за којим није ни било потребе, јер су грађани Берана максимално игнорисали данашњи празник. Примећено је да једно од три возила у колони није било регистровано,односно било је без регистарских таблица.

Како су нам рекли грађани Берана ово је још једна у низу представа режима, како би приказали да грађани славе Дан независности.

Драгослав Вукићевић

Драгослав Вукићевић, предсједник младих „Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине“, пита се и шта заправо грађани треба данас да славе.

Референдумску крађу и разбијање заједничке државе? Упаривањем бирачких спискова Црне Горе и Србије је показало да се само из Србије на бирачком списку налази 2.912 лица од тога 126 умрлих лица. Проста рачунска радња показује да је сепаратистички блок само по овом основу изгубио на референдуму. Они су наводно добили референдум према Закону о референдуму са 0,5 одсто, односно имали више 2096 гласова. Сваком дјетету је јасно да је 2912 веће од 2096 и да резултат референдума није тачан. Према списковима званичних државних органа противзаконито се још налази 735 лица са пребивалиштем у Аутономној покрајини Косово и Метохија као и 1316 лица са пребивалиштем у Босни и Херцеговини. Значи на основу спискова званичних државних органа, из Србије, АП КиМ и БиХ није имало право да гласа 4963 лица и јасно је нико разуман није био овлашћен да призна евидентну референдумску крађу и разбијање Државне заједнице Србија и Црна Гора,  закључио је Драгослав Вукићевић.