logo3

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА СРПСКЕ НАРОДНЕ ОДБРАНЕ БЕРАНЕ

СРПСКА НАРОДНА ОДБРАНА БЕРАНЕ
МИ У СНО СМО ПОНОСНИ НА НАШУ СРПСКУ СВЕТОСАВСКУ ЦРКВУ И ВЈЕРСКО НАСЛЕЂЕ КОЈЕ НАС УЧИ МИРУ, ПОВЈЕРЕЊУ И СЛОЗИ

Васкршња честитка Српске народне одбране Васојевића и лимске долине

Честитку СНО преносимо у цјелости:
Поводом Васкрса, највећег хришћанског празника,у име СНО и у своје лично име, Његовом преосвештенству Епископу Будимљанско-никшићком Г. Јоаникују, монаштву, свештенству и свим вјерницима Српске православне цркве најсрдачније честитамо предстојеће Васкршње празнике, уз жеље да предстојеће празничне дане, проведемо у кругу својих најмилијих, у духовном миру, здрављу, благостању и са вјером у боље сјутра и да нам Васкрсење Христово донесе сваку радост, напредак и срећу.

Ми у Удружењима које окупља Српска народне одбране Васојевића и лимске долине смо поносни на Српску православну цркву и на вјерско наслеђе које нас учи да градимо амбијент мира, повјерења и слоге, уважавајући једни друге и посебно се дичимо што је Беране, као вишевјековно сједиште Будимаљнске а потом и Будимљанско- никшићке епархије која је основана давне 1219. постао препознатљив као град суживота и толеранције свих који у њему живе, јер на тај начин чувамо и његујемо богатство различитости и градимо бољу и просперитетнију будућност. Срби су у Беранама на последњем попису становништва већински народ и они са свим мањинама који живе у Беранама имају односе мира и толеранције. Тако и у ове празничне дане увијек шаљемо поруке мира, суживота и љубави. Овом приликом желимо да честитамо свим нашим члановима Васкрсење Христово и свима вама од срца желимо миром, радошћу и надом благословен Васкрс!
Христос воскресе! Воистину воскресе!-каже се на крају честитке Српска народне одбране Васојевића и лимске долине коју је потписао предсједник Горан Киковић.

Фотографија корисника Горан Ивана Киковић