logo3

БОШКО БАРЈАКТАРОВИЋ ПОДРЖАО КОАЛИЦИЈУ ''ЗДРАВО БЕРАНЕ'' И ПОРУЧИО'НАРОДУ У ЦРНОЈ ГОРИ , ПОСЕБНО У БЕРАНАМА ''

БОШКО БАРЈАКТАРОВИЋ ПОДРЖАО КОАЛИЦИЈУ ''ЗДРАВО БЕРАНЕ'' И ПОРУЧИО ''НАРОДУ У ЦРНОЈ ГОРИ , ПОСЕБНО У БЕРАНАМА''

 Колико је суза проливено за побијеном децом, за срушеном имовином од зликовачких бомби. Колико је затровано људи у Црној Гори сиромашним уранијумом који уствари и нује тако сиромашан. Колико болесних и тада и сада, а и убудуће, а све то од пријатеља нашег председника, који час је преседник,час премијер а час у сенки.

Народе мој од часних и јуначких предака, народе пун чојства и јунаштва, битака и хероја- народе од Бога благословен и тамјаном миомирисним натопљен,миропомазан и освештен, не дозволи да на све то пљунеш и згазиш-скупо је то и вредно.


Не дозволи крви моја и сузо,народе прелепи,високи и дични, храбри и мудри,не дозволи да те убеде у нешто непоштено да је поштено, у зло да је добро, у плач да је смех. Не дозволите најдивнији моји пријатељи и рођаци, моји дични Калудрани и Беранци а ни ви из Петњика-родови моји рођени да вас једна клика,група,којима никада власти доста, убеди да чините против себе и свога.

Зар немате осећај да један човек влада дуже од фараона у Египту и да му ни то није доста. Видите ли да хоће Црну Гору да покори и ко зна шта му је још на уму, да Србству искорени,да вам вјеру уништи и крст и азбуку и јунаке и битке. 

Он и њему слични који су уз њега покушаће да вас за ситно купе а затим стрмоглаве у пропаст.Тада времена за кајање нема-готово је. Они врше откуп душа за ситно а убирају на томе богатство на крупно. Искушење је велико а страдање после тога још веће.

Народе мој, осмеху лица мог и сузо из ока, толико вас волим да јаучем чим чујем да вам се нешто лоше десило. Имате врло,врло поштене људе у власти општине Беране-знам то. Људи за респект које поштују по цијелом светом истоку. Тамо контра НЕ, јер желе спасити народ и вјеру, а они то желе уништити.Зато им служи актуелна власт Црне Горе који на све начине желе склонити једног Горана Киковића, Драгослава Шћекића и остале који одано и поштено служе свом народу. Чувајте те дивне људе као мало воде на длану, чувајте их и реците комшијама,пријатељима,рођацима да их чувају и гласају за њих.Будите као ваши и наши преци, храбри и мудри, јер једно без другог неиде. Бирајте најбоље и најхрабрије,мудре и успешне, бирајте сада и за навек ЗДРАВО БЕРАНЕ.

Пријатељи моји, родбино моја, поштоваоци мојих дела,романа и песама, ако волите читати моје књиге и у песмама се уживети,песмама родољубивим о Србству, о спасу Србства, барем прочитајте ово моје писаније и надам се поступите с` љубављу за спас Црне Горе,за спас Србства.

Пријатељи моји, огледало моје и спасу душе моје, да сте благословени и спашени, да изаберете по миру душе своје најбоље и тако сачувате дом свој и земљу своју, народ и вјеру, азбуку и историју,јунаке и битке. Има ли ико тога више и боље од нас- потомака Светог Саве, Цара Лазара, Милоша, Душана, Његоша,Марка Миљанова и још хиљаде хиљада...... Бежите од издајника, од богохулника, од неверника и аспида,бежите и не дајите им гласа.

Сви ми лично познајемо Горана Киковића и нашег доброг Шћекића, сви ми знамо њихове квалитете,мудрост и храброст, љубав према свом народу,пожртвованост.Вреде они,вреде и то веома и не само они него и сви уз њих који отворених очију спавају због тиранина.

Да, један је Горан, један је Шћекић, једни сте ви-силни и непобедиви.Верујем ја у вас и знам да опет побеђујете јер то је у вама од предака вам наслеђено.Будите сложни, будите Србствени,будите оно што јесте-непоткупљиви.Живели. –поручио је  Барјактаровић.