logo3

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ГОРАНА КИКОВИЋА ПРЕДСЈЕДНИКА СРПСКЕ НАРОДНЕ ОДБРАНЕ ВАСОЈЕВИЋА И ЛИМСКЕ ДОЛИНЕ

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ГОРАНА КИКОВИЋА ПРЕДСЈЕДНИКА СРПСКЕ НАРОДНЕ ОДБРАНЕ ВАСОЈЕВИЋА И ЛИМСКЕ ДОЛИНЕ

„Упућујем честитку Eпископу Будимљанско-никшићком господину Методију и свим вјерницима Српске православне цркве, поводом предстојећег Празника, дана рођења Господа и Спаса нашег Исуса Христа, поздрављам најрадоснијим хришћанским поздравом: Мир Божји, Христос се роди!

Рођење Христово, и радост коју нам Божић доноси, морало би бити и повод да се сваки од нас загледа у себе: да сагледа колико у себи има љубави за друге људе и свијет у цјелини, да преиспита своју спремност на жртву ради општег добра и благостања, да се покајнички подсјети на све своје гријехе и да опрости другима, да у овом времену, времену човјекобогова, порока и безакоња, сав ум свој и срце своје окрене Богочовјеку да би се, као и Он, обукао у Божанску свјетлост. Јер, само такви можемо бити достојни имена и вјере у Онога чије рођење славимо.

Нека, свима вама, рођење Христово буде на здравље, радост, личну и породичну срећу, на љубав и мир, на слогу и свако истинско добро, на просвећење, преображење, духовни препород и узрастање у вјери, нади и љубави. Нека се огањ бадњака које ложимо у ноћи доласка Сина Божијег међу људе, разгори у срцу сваког од вас, и нека свјетлост његовог пламена обасја душе ваше и тај сјај у њима остане у све дане живота вашега, да свијетли кроз дјела ваша, кроз вашу доброту, човјекољубље и родољубље, и кроз све друго што је плод ума и руку ваших. Драга браћо Срби и сви хришћани нека нам је свима на здравље Божић!

Христос се роди! Ваистину се роди! “, наводи се у божићној честитки предсједника Српске народне одбране Васојевића и Лимске долине Горана Киковића.

Слика може припадати 1 особа и стоји